Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με ηλεκτρονική αρχειοθέτηση Danaos ERP

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση Danaos ERP

ilektroniki-timologisi

Danaos ERP Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με Εμπορική διαχείριση  και  ηλεκτρονική αρχειοθέτηση εγγράφων στο cloud

τώρα από 6€ / μήνα.

Παρέχεται δωρεάν δοκιμαστική περίοδος ενός μήνα.

ilektroniki-timologisi

Danaos ERP Ηλεκτρονική Τιμολόγηση - Εμπορική διαχείριση. Το σύστημα παρέχει μία ολοκληρωμένη λύση λογισμικού εμπορικής διαχείρισης πολλαπλών χρηστών με ενσωματωμένες λειτουργίες ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης για το σύνολο των εγγράφων σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρείας σας.

 

Η εφαρμογή λειτουργεί διαδικτυακά γεγονός που σας απαλλάσσει από κόστη τοπικής εγκατάστασης, παρακολούθησης και αντιγράφων ασφαλείας ενώ ταυτόχρονα έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και τα έγγραφά σας από οποιοδήποτε σημείο διαθέτει πρόσβαση internet.

Η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για όλες τις δραστηριότητες εμπορίου, παροχής υπηρεσιών – ελεύθερους επαγγελματίες κ.λ.π.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Βάση του τελευταίου δελτίου τύπου του Υπ. Οικονομικών και της ΑΑΔΕ ανακοινώθηκε ότι μετατίθεται για την 1/11/2021 η έναρξη της υποχρεωτικής ψηφιακής διαβίβασης στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων-myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και έπειτα. 

Το σύστημα DANAOS ERP ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις myDATA ERP API για την εύκολη άμεση και αποτελεσματική διαχείριση και διαβίβαση των δεδομένων.

Παρέχονται λειτουργίες αυτοματοποιημένης διαχείρισης των εργασιών με στόχο τόσο την μείωση του χρόνου διαχείρισης όσο και την διασφάλιση της ορθότητας των δεδομένων διαβίβασης.

ilektroniki-timologisi

Περιβάλλον εργασίας

Παρέχεται σε σύγχρονο φιλικό παραθυρικό περιβάλλον εργασίας με χρήση ενός απλού web browser χωρίς την ανάγκη καμίας απολύτως επιπλέον εγκατάστασης.

ilektroniki-timologisi

Αναγνώριση τιμολογίων

Το σύστημα συνεργάζεται με την πλατφόρμα dSuite για την αυτοματοποιημένη αναγνώριση και εισαγωγή παραστατικών.

Locate.gr-ContactUS

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες